Синоними за 'раат':

раат (прил.)
[ ра-ат ]
види:
Толковник
Б. Конески
синоними:
удобно (прил.)
колокации:

анаграми:
атар, рата
раат (м.)
[ ра-ат ]
види:
Толковник
Б. Конески
синоними:
мир (м.), релаксација (ж.), удобност (ж.)
колокации:

анаграми:
атар, рата
раат (прид.)
[ ра-ат ]
види:
Толковник
Б. Конески
синоними:
удобен (прид.)
колокации:

анаграми:
атар, рата