Синоними за 'јаваш':

јаваш (прид.)
[ ја-ваш ]
види:
Толковник
Правописен
синоними:
мек (прид.)
јаваш (прил.)
[ ја-ваш ]
види:
Толковник
Правописен
синоними:
агале (прил.), полека (прил.)
колокации: